> Imaginary Friend се откроява като любима на зрителитеДо 28

...
> Imaginary Friend се откроява като любима на зрителитеДо 28
Коментари Харесай

Хиляди вече гласуваха за българската песен на Евровизия 2021

 > " Imaginary Friend " се откроява като обичана на феновете
До 28 февруари всеки, който желае да показа мнението си за шестте евентуални песни за състезанието на българската певица, може да го направи на. Екипът на Виктория и Евровизия България споделя, че всяко изпратено мнение е извънредно скъпо и ще бъде взето под внимание.

Миналата седмица Виктория показа песните, които имат късмет да прозвучат за България на най-голямата музикална сцена в света. Пет от тях са част от новия ѝ албум “a little dramatic " - “Imaginary Friend ", “Growing Up is Getting Old ", “Dive into Unknown ", “Phantom Pain " и “The Funeral Song ".  През месец ноември 2020 година беше премиерата на “Ugly Cry ", която също е част от селекцията.

Виктория споделя за албума: " Мисля, че това е едно много устойчиво начало за това каква съм аз като актьор. Песните се одобряват доста добре. И хората непрекъснато ми пишат главно да ме питат по кое време ще ги има в музикалните платформи и датата е в действителност 26-и февруари. Няма да укривам, че имам две песни, които са ми любимец за Евровизия, само че най-важно е мнението на хората в България и на почитателите от цяла Европа и Австралия, които ще могат да гласоподават за нас. ", сподели Виктория.

Първият албум на певица ще бъде показано в музикалните стрийминг платформи на 26 февруари в среднощ и може да бъде авансово непокътнат в Spotify, Apple Music и Deezer.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. За втора поредна година общоприет спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията iCard, която застава зад Виктория и има вяра в нейния триумф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР