Има звезди, чийто живот беше прекъснат на върха на кариерата

...
Има звезди, чийто живот беше прекъснат на върха на кариерата
Коментари Харесай

5 звезди убити от феновете си ВИДЕО

Има звезди, чийто живот беше пресечен на върха на кариерата и славата им от ръката на техните почитатели. Вижте пет звезди убити от почитателите си:

Кристина Грими

На 10 юни 2016 година певицата е убита, до момента в който дава подписи на почитателите си . 27-годишният Кевин Лойбъл е на опашката за подписи. Когато идва неговият ред, звездата от шестия сезон на THE VOICE го посреща с усмивка, само че Кевин вади револвер и я убива. Брат й се пробва да спре стрелеца, само че преди да успее, Кевин насочва оръжието към главата си и се самоубива.

 

Даймбаг Даръл

На 14 декември 2004 година, по време на концерт за 24-ата годишнина от гибелта на Джон Ленън, Нейтън Гейл се качва на сцената и прострелва китариста на „ Пантера “ Даймбаг Даръл. Гейл е убит от пристигналите служители на реда малко след случая. Предполага се, че Нейтън е бил смутен от новината за разпадането на „ Пантера “ и е упреквал Даръл за това.       Тупак Шакур

На 13 септември 1996 година, след мач на Майк Тайсън, американският рапър Тупак и продуцента Шуг Найт стопират на червен светофар, когато бял кадилак стопира до тях. Изстреляни са 14 патрона , 6 от които улучват Тупак и пронизват белия му дроб. Шест дни по-късно 25-годишният Тупак умира в Университетската болница на Южна Невада. До ден сегашен никой не е упрекнат за убийството, само че се допуска, че е убит от група ексцентрични почитатели.

 

Селена Куинтанила Перес

Съдбата на Селена е сходна с тази на Джон Ленън и е същински знак на предизвестие за рисковата връзка сред звезди и почитатели. На 31 март 1995 година Селена, наричана „ мексиканската Мадона “, е убита от ръководителя на почитател клуба си единствено на 23 години. За късия си живот певицата продава над 20 млн. копия от албумите си. Тъжната история на младата изпълнителка е увековечена в биографичен филм две години по-късно, а основната роля е поверена на неизвестната тогава Дженифър Лопес.

 

Джон Ленън

На 8 декември 1980 година вокалистът на „ Бийтълс “ е убит пред дома си в Ню Йорк. Убиецът Марк Дейвид Чапман свидетелства, че е изчакал Джон да се прибере, пресрещнал го е на входа и го помолил за подпис, след което Ленън и брачната половинка му Йоко Оно отиват да се разходят в близкия парк. Чапман остава пред входа на жилището и когато Джон се връща, Марк го прострелва 4 пъти в гърба. Стрелецът по-късно споделя, че убива Ленън, тъй като желал името му да бъде запомнено .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР