Има зодии, които си мислят, че са повече от всички

...
Има зодии, които си мислят, че са повече от всички
Коментари Харесай

4-те зодии, които се държат надменно

Има зодии, които си мислят, че са повече от всички останали и че всички останали са длъжни да ги гледат по този начин, като че ли са кралете на света. Ето кои са зодиите, които са склонни да се държат пренебрежително:
ОВЕН: Овните имат високо самочувствие по рождение. Те обичат да са първи във всичко – в банковата си сметка, в работата си, в триумфите си и в това какъв брой са щастливи. Обичат да им проличава, да го демонстрират с горделивост и въобще не им пука, че някой може да ги сметне за надути и надменни. Овните не дружат със инцидентни хора. Те деликатно избират компанията си по този начин, че към тях са да единствено сполучливи хора, които да ги вършат да наподобяват още по-добре. Надменността на Овните се понася мъчно!
ТЕЛЕЦ: Телците са надменни, само че колкото и необичайно да звучи – не го вършат с предумисъл! Те просто считат, че са по-специални от всички останали и това доста им проличава. В фамилията им постоянно са слагани преди всичко и това им е дало изключително високо самочувствие. Телците се заобикалят единствено с хора, които им харесват, а всички, които не понасят – дават им ясно да схванат, че това е по този начин. Много хора се опасяват да ги заговорят, тъй като наподобяват доста недостъпни и постоянно си дават тип на такива, просто с цел да ги оставят намира.
ЛЪВ: Лъвовете са една от най-надменните зодии, просто тъй като егото им е високо – толкоз високо, че няма място за него! В кръвта на Лъвовете им е да са първи по триумфи и доста държат това да си проличава и да няма някой, който да не е схванал какъв брой са сполучливи. Представителите на тази зодия не приказват с всички, мъчно избират човек до себе си, тъй като имат прекомерно високи условия. Разбивали са доста сърца, тъй като са считали, че хората, които са им признали възприятията си, просто не са почтени за тях!
СКОРПИОН: Скорпионите са едни от най-студените и надменни хора. Това е по този начин, тъй като още от детството им са захранвани с високо самочувствие. Те не обичат да ги закачат, да приказват с тях и въобще избират да са сами, вместо зле съпроводени. Надменното им отношение им пречи най-много в любовен проект, тъй като половинките им не устоят на това държание и стартира да им липсва топлина. Ако Скорпионите желаят да задържат някой човек в живота си за по-дълго, несъмнено би трябвало да спрат със скандалното си държание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР