Има зодии, които са толкова трудни, че понякога е трудно

...
Има зодии, които са толкова трудни, че понякога е трудно
Коментари Харесай

Топ 4 най-непоносими мъже според зодията

Има зодии, които са толкоз сложни, че от време на време е мъчно да се намерят позитивните им страни. Жените желаят спокойни, уравновесени и грижовни мъже да себе си. Има представители обаче, които не дават отговор на тези условия и животът с тях би бил доста сложен. Ето топ 4!

ОВЕН
Овните са доста сложен темперамент, конфликтни и импулсивни. От тях не очаквайте да са деликатни, да признават грешките си, да се трансформират – без значение какво дават обещание. В същото време имат високи упования от другите. Егоизмът им е нарицателен! Връзката с Овен е доста сложна и би трябвало да сте подготвени на доста взаимни отстъпки!

СТРЕЛЕЦ
Романтици, които считат, че за тях идеалната жена не съществува! За тях просто никоя не е задоволително добра! Те обичат пътуванията, само че даже да имат сериозна връзка, мъчно ще се задържат на едно място.

КОЗИРОГ
Козирозите са доста самостоятелни и общо взето нямат потребност от сериозна половинка до себе си. Обичат да поемат опасности, без значение от резултата. Независимо дали са прави, или не, постоянно инатливо държат на своето. Като цяло стойте надалеч от тях за сериозна връзка – за похлупак на всичко са работохолици и кариерата им е постоянно преди всичко!

РИБИ
На първо място – рибите. Въпреки че са известни като сантиментални и чувствени, мъчно може жена да се разбере с тях. Имат мощно шесто възприятие и му се доверяват, по тази причина и дейностите им наподобяват някак нелогични. В същото време не могат да се доверят изцяло на половинката си – причина за сложни връзки в една връзка!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР