Има зодии, които не усещат, че мислите им не са

...
Има зодии, които не усещат, че мислите им не са
Коментари Харесай

3-те зодии, които мислят зло на другите

Има зодии, които не усещат, че мислите им не са чисти и изпращат неприятна сила към другите. Дали го вършат умишлено или не, това са зодиите, които са склонни да мислят злото на другите – от злоба или от чиста завист.
ТЕЛЕЦ: Това е една от зодиите, които може да подведе всички с държанието. Мнозина си мислят, че Телците са доброжелателни и не могат да сторят нищо на никого. Истината е, че те са доста прикрити хора и външно могат да наподобяват доста благи и загрижени, само че в действителност вътрешно гори огън и жупел. Телците ненавиждат всички, които са прекомерно странни или разнообразни от тях. Просто органичен не могат да ги понасят! Това прави по този начин, че да имат зли мисли към тези хора, да не желаят да бъдат в живота им и да желаят час по-скоро да се отърват от компанията им. Телците не осъзнават, че не всички могат да бъдат тъкмо като тях и в живота ще им се постанова да споделят с доста хора, които просто не харесват, само че ще би трябвало да намерят метод да запазят положителния звук. Ако един Телец не ви харесва, мъчно ще го разберете, по тази причина са и толкоз комплицирана и непредвидима зодия!
 Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта Жените от тези зодии стават по-красиви с възрастта
Някои дами стават по-красиви с годините. Може би си мислите, че те просто са разбрали тайната на безконечната младост или са прибягнали до п...
БЛИЗНАЦИ: Близнаците са зодия, която не може да търпи различен да лишава светлината на прожекторите от тях. Те обичат да са център на вниманието, всички да ги обичат, да гледат единствено тях и да няма никой различен, който да е по-интересен от самия тях. Когато обаче се появи някой, който се опита да бъде център на вниманието, Близнаците мигновено присвиват очи и стартират да изпращат зли мисли към нахалниците, пробвали се да им лишават славата. Най-много от всички Близнаците не понасят някой да се пробва да грабне вниманието на половинката им и да им отнеме любовта. Тогава стават напряко невъзможни! Могат да те анатемосан на разум, да им минат хиляди неприятни мисли през мозъка и всичко това единствено и единствено, с цел да запазят индивида до себе си и любовта, за която толкоз мощно са се борили. На Близнаците въобще не им пука дали им проличава, че не харесват някого. Показват го без доста да се чудят!
СКОРПИОН: Скорпионите са доста завистливи. Те просто не понасят триумфите на другите, изключително когато при тях нещата не се получават. Изпращат доста отрицателна сила към хората към тях, които парадират с това, че са доста сполучливи, че имат доста пари и че пътуват доста по света. Ненавиждат, когато някой се оправя в живота доста по-добре от тях, макар че поставят толкоз старания и все нещо не им се получава! Скорпионите могат да станат доста зли, когато някой им намекне, че могат да създадат повече с живота си или им дават ум какво да вършат със себе си. Тогава несъмнено не се интересуват дали им проличава колко  им е противен някой, демонстрират го и не се тормозят от следствията.  
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР