Има знак в отсъствието на депутати по време на гласуването

...
Има знак в отсъствието на депутати по време на гласуването
Коментари Харесай

За 1/3-та от депутатите от ГЕРБ вотът на недоверие беше незначителен

„ Има знак в отсъствието на депутати по време на гласуването на вота на съмнение към кабинета „ Денков ”. Демонстрацията евентуално е към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова (единият от главните вносители на вота). 1/3-та от депутатите от групата на ГЕРБ не се явяват, тъй като го смятат за нищожен, за безспорна загуба на време. Ако подходим без символика, Бойко Борисов е редови народен представител, а председателката на ПГ на ГЕРБ беше там, с цел да подсигурява, че наличните народни представители ще подсигуряват по този начин, че вотът няма да мине ”. Това съобщи политологът доцент Стойчо Стойчев ден откакто вотът за съмнение към кабинета не мина.

Според него конституционните промени не могат да минат без присъединяване на Движение за права и свободи.

Относно локалните избори Стойчев изясни, че хората в страната гласоподават на локални избори извънредно персонално – за хора, които познават, за свои близки. Там акцията върви от човек на човек, сподели той в ефира на Нова Нюз.

За кандидат-кметовете в София политологът изясни, че Антон Хекимян е по-обигран в общественото показване. „ Хората, които ще гласоподават за Васил Терзиев, ще го създадат от партийно користолюбие ”, сподели Стойчев. Според него няма победител в предизборния спор сред двамата.

Политологът регистрира, че има промяна на поколенията, за младите генерации " Държавна сигурност " не е подобен проблем, както за предходните генерации. " За по-големите софиянци Вили Лилков е безспорният претендент. Ще имаме най-шареното гласоподаване в София спрямо всички избори до в този момент. Хората ще гласоподават за кмет от една партия, за общински съвет от друга ", изясни Стойчо Стойчев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР