Има загинали при вчерашната катастрофа на руски пътнически самолет на

...
Има загинали при вчерашната катастрофа на руски пътнически самолет на
Коментари Харесай

Десетки загинали при снощната самолетна катастрофа на Шереметиево

Има починали при вчерашната злополука на съветски пътнически аероплан на летище " Шереметиево " в Москва. Всъщност става въпрос за голям брой жертви - цели 41 души са изгубили живота си при случая, съобщи БГНЕС.
Информацията за броя на починалите удостовери Елена Марковска, старши асистент на началника на Московския междурегионален отдел за следствие на превоза на Руската Федерация.
Припомняме, че съгласно първичната информация, при приземяването самолетът се е запалил и са били евакуирани 78 души, само че се оказа, че това е общият брой на хората на борда на самолета, в това число екипажа. 37 души са оживели. Засега няма публично удостоверение за какво се е стигнало до злополуката, въпреки да се появиха информации за удар от гръмотевица.
Повечето е починалите са били хванати в капан в задната част на самолета - при опашката, където е избухнал пожарът, оповестява The Guardian. При опита за приземяване, машината няколко пъти се е блъснала в пистата, което евентуално е провокирало искри и възпламеняване на гориво. Самолетът е направил два кръга над Москва, преди спешното приземяване, а още преди този момент е било обявено за проблем. Всъщност спешното кацане е станало при втори опит, като има данни, че доста от системите на машината не са работели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР