Има загинал при , съобщи bTV“. Злополуката е станала около 13:00

...
Има загинал при , съобщи bTV“.
Злополуката е станала около 13:00
Коментари Харесай

Тежката катастрофа на пътя Русе-Бяла е взела жертва

Има умрял при, заяви „ bTV “.

Злополуката е станала към 13:00 часа на разклона за Иваново . Според първичната информация кола, в която са пътували възрастно семейство със сина си и жена му , е спрял на „ Стоп “ на разклона . По думите на сина на водача – татко му е пропуснал една кола, само че не е видяла идната, навлязъл е в кръстовището и по този начин се е стигнало до удара с автомобил , който се е движел от Русе към Бяла.

В резултат на конфликта колата с възрастния водач се е завъртяла на кръстовището , а в резултат на конфликта е умряла брачната половинка му. По-младара жена е с политравма и е транпсортирана в лечебно заведение.

В другата кола е пътувало младо семейство . Заради конфликта той е изхвърчал отвън пътя – в равнищата. Шофьорът и пътничката с него са потърпевши леко, само че дамата също е била откарана в болница, тъй като е бременна .

На местопроизшествието са били изпратени две коли за спешна помощ и полиция . Движението, което се се контролира от „ Пътна полиция “, се реализира в двете посоки в една лента, а водачите се призовавар да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР