Има забавени преписки, но това не е престъпление. Забавянето се

...
Има забавени преписки, но това не е престъпление. Забавянето се
Коментари Харесай

Демагогия или не - появяват се нови недоволни от Иванчева, поддръжниците ѝ оспорват

Има забавени преписки, само че това не е закононарушение. Забавянето се прави от госпожа Иванчева и екипа ѝ, с цел да се открият обстоятелствата към въпросните парцели и терени. За страдание е комплицирано да се реализира изцяло подпомагане, належащо за изследването. Това съобщи пиарът на регион " Младост " Петър Кърджилов.
Кърджилов приказва, откакто представители на двама вложители описаха пред Нова телевизия за случаи на закъснение на реализация на капиталови планове. Първият случай е на Елена Димитрова, която желала да строи многофамилна постройка на личен терен. Тя отхвърли да посочи на какъв брой етажа е постройката, само че сподели, че е имала среща с Иванчева, на която е била атакувана от представители на Инициативен комитет " За Зелен Младост ", по думите ѝ. На тази среща кметицата на регион " Младост " заплашила в никакъв случай да не пусне процедурата, откакто има утвърден обстоен организационен проект (ПУП). Същото описа и Светлана Дементиенко, представител на друга компания.
Имаме доказателства, че главната версия за ареста на госпожа Иванчева е инсценировка, само че ни е боязън, добави Кърджилов, който категорично акцентира, че имало човек от Община Младост, който съдействал за случилото се. За него ще кажем единствено на юристите на госпожа Иванчева, добави Кърджилов. Пиарът на регион " Младост " сподели и, че не имат вяра на правоохранителните органи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР