Има ясни резултати от работата на МВР. По една или

...
Има ясни резултати от работата на МВР. По една или
Коментари Харесай

Рашков: Хората са бедни, продават се за хляб, дърва, брашно и леща

 " Има ясни резултати от работата на Министерство на вътрешните работи. По една или друга причина предходното управление на Министерство на вътрешните работи не е полагало такива старания, свързани с изборните правила на жителите. Вероятно една от аргументите е, че последните двама министри – Терзийски и Маринов, сега са претенденти за народни представители от листите на ГЕРБ. До 4 април има единствено няколко каузи, формирани против други партии. А в този момент има шесткратно нарастване на формираните досъдебни производства ". Това съобщи на брифинг вътрешният министър.

" Образуването на досъдебни производства е работа и на българската прокуратура.Нямаме пояснение, за какво тя не е го е правила. До 4 април има към 1000 сигнала, които съдържат данни за изборни закононарушения. Само в броени на едната ръка случаи има наказателни досъдебни производства ", добави министърът.

" В момента настъпателно атакувахме групите, които се занимават с покупко-продажба на гласове. Няма да останем безучастни към информацията, която постъпва при нас ", сподели вътрешният министър.  

Той добави, че в регионите на Гурково, Стара Загора, Хасковска област, Твърдица " са наситени с лица, които се занимават с тези действия и покупката на гласове ".

" Давано е самун, дърва, брашно, леща, несъмнено и пари в размер на 30-40-50 или малко повече лв.. На това може да се съгласи един безпаричен човек, за който тези неща са полезност. Очевидно бедността се употребява за предизборни цели ", разяснява вътрешният министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР