“Има всички шансове да изкара цял мандат това управление. Нека

...
“Има всички шансове да изкара цял мандат това управление. Нека
Коментари Харесай

Ексклузивно в razkritia.com! Пеевски обяви ново начало за ДПС и разкри какво му е казал Тагарев (ВИДЕО)

“Има всички шансове да изкара цялостен мандат това ръководство. Нека да мине ротацията. Това е доста значим миг. За момента всичко е устойчиво. ” Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Той посочи, че въпросът дали ще има втори вицепремиер е въпрос на сделка сред ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България. „ Засега е един, по тяхна сделка. Дали ще има различен, питайте ги тях. Ние няма да участваме, да съм явен “, акцентира той.

„ Ние ясно сме споделили, че в изпълнителна власт няма да участваме. Да съм явен за финален път, с цел да няма мнения. И господин Борисов сподели, той беше предложил, тогава го оповестиха, ние не желаеме да участваме – нито на равнище министри, нито на равнище заместник-министри “, съобщи Пеевски.

Той отхвърли да има квота или претенции от страна на Движение за права и свободи във връзка с регулаторите.

По отношение на кандидатурата на Десислава Атанасова от ГЕРБ за парламентарен арбитър, той сподели: „ Ще подкрепим и двете кандидатури, за които са се разбрали сътрудниците ".

„ Писмото е доста ясно, чухте ме какво и аз споделих дни по-рано по тематиката. Това е ориентирано към всички наши структури, да ни схванат ясно. Ще има ново начало в Движение за права и свободи, ние се връщаме при хората, тъй като считаме, че на избрани места връзката е изгубена. Днес имахме и парламентарна група с сътрудниците. Започваме интензивни срещи с всичките си структури и с хората по места, с цел да се върнем там, откъдето е тръгнало Движение за права и свободи “, изясни Пеевски във връзка публикуваното след празниците писмо на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

„ Г-н Тагарев беше ясно каква ми е рецензията към него. Аз в това послание не съм му желал оставката, даже на идващия ден той ми се обади и аз му обясних ясно защо става въпрос. Аз държа той да се извини на Народното събрание за това, което направи “, посочи той във връзка абсурда с министъра на защитата поради водосвета на Богоявление. 

„ Не е съществено една експертка, една почтена жена, да понесе тази отговорност, тъй като над нея има още няколко лица, които са го одобрили. А както и самият министър показа и се извини, е минало и през него. За мен това е неточност и чакам той да си сервира извиненията на Народното събрание “, добави той.

„ Искаме да има ясна стратегия какво ще работи Народното събрание, тъй като той би трябвало да работи със същия ритъм, с който работеше предходния сезон, от което сме доста удовлетворени “, сподели Пеевски по отношение на тематиката на провелата се лидерска среща.

 

Какво още съобщи Делян Пеевски, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, извънредно за “Свободно слово ”.

Източник: svobodnoslovo.eu

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР