Има времена и ситуации, в които нямаш право нито на

...
Има времена и ситуации, в които нямаш право нито на
Коментари Харесай

Глиги от фронта: Обсадете парламента! Ако сега оставим мутро-милиционерщината, тя ще си върне контрола над държавата -

Има времена и обстановки, в които нямаш право нито на незаинтересованост, нито на оттегляне. Днес имаме такава обстановка в българския политически живот. Ако в този момент оставим мутро-милиционерщината да направи даже и дребна атака, тя ще набере храброст и за тотално нахлуване по всички фронтове, с цел да си върне контрола над страната.

Тук, на фронта, където валят снаряди, имаме подобен принцип - работим с каквото имаме, даваме всичко от себе си, готвим се за най-лошото и се надяваме на по-добро.

Четворната коалиция не беше най-хубавото, което можехме да си пожелаем, само че при тези дадености - това е. Правителството на Харвадците може да не е съвършено, само че е значима стъпка към по-доброто.

Затова ви приканвам - не чакайте покана или публично събитие. Още през днешния ден излезте на жълтите павета, обсадете Народното събрание, блокирайте моста. Не оставайте ГЕРБ и ДПС на мира. Нека знаят, че няма накъде да настъпват. Покажете поддръжка за тези депутати, у които съвестта е победила над сделките от дивана. В редиците на ГЕРБ и ДПС не можем да се надяваме у някого да заприказва съвестта, само че там добре се ориентират в политическата метеорология, дано изпитват боязън, че още веднъж ще би трябвало да бягат по сокаци и дворове от народа си. Нека знаят, че не са от печелившата страна.

Ще ми се да бях при вас на площада. Но в тази акция вие сте на фронта на хибридната война, аз - на действителната. Нямаме право на неточности. Тук те се санкционират с физическа гибел, при вас, в случай че през днешния ден оставим мафията да настъпи, ни чака политическа обстановка като от началото на 90-те. След това - още десетилетия мрак и пълзящ тоталитаризъм.

Оставям ви с този стих от Пушкин, тъй като ние тук сме в нараснала подготвеност да стопираме атака на танкове. Вашата задача е по-безопасна, само че не по-малка значима.

Пасете в мрак, нации мирни -
достойнството не ви зове на крайник!
Стадата независимост не дирят,
нож с ножица ги чака отново,
от жанр във жанр завещание спокойно:
звънец с хомот, и камшик, и мрак!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР