Има връзки, на които просто не им е писано. Независимо

...
Има връзки, на които просто не им е писано. Независимо
Коментари Харесай

Вижте зодиите, на които не им е писано да имат връзка помежду си

Има връзки, на които просто не им е писано. Независимо какъв брой доста старания полагате, химията просто липсва.
Колкото и да ви е мъчно да го признаете, най-хубавото решение в такива обстановки е да си тръгнете. Понякога не е елементарно да продължиш напред, по тази причина постоянно стоим в токсични връзки прекомерно дълго, самоубеждавайки се, че нещата ще се оправят. Но в множеството случаи това е просто илюзия.
И в случай че вярвате на астрологията, би трябвало да знаете, че може да избегнете любовната тъга. Има зодии, които просто не са съвместими и при тях щастливите връзки са съвсем невъзможни. Разбира се, има и изключения, само че ви предлагаме да бъдете нащрек с представителите на тези зодии.

Овните не излизайте с Раци

Раците са доста чувствителни, а Овните не са от най-търпеливите хора на планетата. Искате да вършиме разнообразни неща и да се впускате в провокации, само че Раците избират първо да помислят и в случай че всичко наподобява добре, вършат проекти. Те са прекомерно внимателни за вас.

Телците не излизайте с Водолеи

Обичате нещата по избран метод и вярвате, че в случай че нещо не е счупено, няма потребност да го поправяте. На Водолеите от своя страна им харесва да нарушават разпоредбите от самото начало, от време на време просто за развлечение.

Близнаците не излизайте с Козирози

Козирозите ще ви отегчат. Да, те са положителни хора, само че не са задоволително вълнуващи за прочувствените Близнаци. Освен това, Козирозите са прекомерно почтени за Близнаците и са подготвени да им кажат своето мнение в най-неподходящите моменти. Козирозите обичат да възнамеряват нещата, а вие предпочитате да сте спонтанни и да не мислите толкоз.

Раците не излизайте с Деви

Вие сте доста прочувствени и имате потребност от човек, който ще ви схваща и поддържа. Девите са прекомерно сериозни и държат страстите си под повърхността. Твърде сте разнообразни и ще има доста спорове сред вас.

Лъвовете не излизайте със Скорпиони

Лъвовете са занимателни, обичат да флиртуват и да притеглят вниманието, което може да не се хареса на ревностните Скорпиони. Представителите на тази зодия също по този начин са много спестовни във връзка с комплиментите, а вие обичате да ги получавате много.

Девите не излизайте със Стрелци

Стрелците обичат преследването, а Девите го ненавиждат. Стрелците са прекомерно безгрижни и със свободен дух, като постоянно не мислят по какъв начин дейностите им биха ви се отразили.

Везните не излизайте със Скорпиони

Скорпионите по природа са прочувствени и буйни и нямат проблем да отидат на война поради нещо или някого, на който държат. С други думи, те не се тормозят да спорят. Везните търсят естетика и сигурно няма да получат това от Скорпиона.

Скорпионите не излизайте с Овни

И двете зодии са самостоятелни и обичат провокациите, само че най-после прекомерно постоянно си блъскате главите, защото всеки от вас желае да бъде водач. Вие сте съвършени за нещо неангажиращо, защото половата химия ще бъде невероятна, само че всичко по-продължително ще докара до прекомерно доста спорове.

Стрелците не излизайте с Телци

Промяната и срещата с нови хора е вашето гориво. Обичате да сте спонтанни, а това несъмнено не са Телците. Те са практични и земни, до момента в който вие обичате да смесвате нещата и постоянно да пробвате нови неща.

Козирозите не излизайте със Стрелци

Стрелците обичат да се смеят и да бъдат във вихъра на нещата, до момента в който Козирозите са по-стабилни и непоколебими. Отношението на Стрелците " каквото и да е " и " където и да е " несъмнено не се нрави на Козирозите.

Водолеите не излизайте с Риби

Водолеите имат потребност да бъдат с други неповторими и самостоятелни хора, а Рибите са прекомерно взискателни. Рибите имат потребност от внимание и грижа, а Водолеите са заети да се пробват да спасят други хора и планетата.

Рибите не излизайте с Близнаци

Рибите може да са мечтатели, само че надълбоко в себе си те желаят човек, с който да имат сериозна връзка и да обичат. Не им харесва да се срещат с доста хора и са по-скоро моногамни. Близнаците имат потребност от цялостна независимост и в случай че се усещат вързани, стават нервни. Сърцата на Рибите елементарно биват разрушени и в случай че не схващат за какво Близнаците се държат по този начин дистанцирано, могат да бъдат доста засегнати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР