Има връзка между местните и парламентарните избори. Едно е да

...
Има връзка между местните и парламентарните избори. Едно е да
Коментари Харесай

Ще има стремеж да се сформира правителство и участие във властта


" Има връзка сред локалните и парламентарните избори. Едно е да правиш локални избори, когато държиш централната власт, друго е когато си в съпротива и ги прави служебно държавно управление. Определено ще има блян по един или различен метод да се образува държавно управление и да се взе участие във властта ".

Това мнение изрази социологът Кольо Колев в ефира на Нова телевизия.

Според социологът Евелина Славкова от " Тренд "  има три разновидността след вота на 2 април.

" Първият е коалиция сред, Демократична България и Политическа партия. Ако Политическа партия влязат в коалциия с, ще изгубят своя образ. Това е малко евентуален сюжет. Вторият сюжет е по този начин наречената " хартиена коалиция " -, и. Това е публично неприемлива коалиция. Не считам, че ще се впуснат в това начинание. Третият сюжет е нови избори. Той не би трябвало да бъде изключван ", сподели още тя.

Адвокат Николай Хаджигенов  Николай Хаджигенов Николай Димитров Хаджигенов е български юрист,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 пък отговори, че Борисов е ръководят 12 години с в устата.

" Нека да забележим по какъв начин ще се съберат ", сподели той.

Според доцент Татяна Буруджиева пред българите не стоят огромни въпроси, а дребни, само че " толкоз жизненоважни, че могат да извърнат всичко в политиката ".

" Местните избори няма да бъдат решени на национално равнище. На локално равнище има доста разнообразни субекти и партии. На локално ниво всеки гласоподава за локалните си проблеми ", съобщи тя. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР