Има война в Украйна. Това обяви пред БНТ полк. Димитър

...
Има война в Украйна. Това обяви пред БНТ полк. Димитър
Коментари Харесай

Полк. Димитър Недялков: Стана мода по-неграмотните да искат оставката на по-грамотните

Има война в Украйна. Това разгласи пред Българска национална телевизия полк. Димитър Недялков, учител във Военна академия.

Ако двете страни не се договорят, може да се стигне до увеличение на спора, съгласно него. Преговорите са добър знак. Това демонстрира, че двете страни са узрели за мир , съгласно Недялков.

Използването на нуклеарни оръжие ще е казус , счита той. Не би трябвало България да става площадка за нуклеарни муниции , по мнението му. Това е извънредно рисково за националната ни сигурност, разяснява полк. Недялков.

България би трябвало да предложи пътя за дипломация на Европейски Съюз и НАТО за решение на спора (в Украйна). Според него Варна в положително място за осъществяване на договаряния сред Русия и Украйна. Наливането на оръжия в Украйна е все едно да се гаси пожар с керосин , по думите на полк. Недялков.

Стана мода по-неграмотните да желаят оставката на по-грамотните, съобщи той за желаната оставка на военния министър Стефан Янев. Мисля, че Третата международна война от дълго време си върви , добави той.

Българската страна би трябвало да влезе в своите функционалности, посочи полк. Димитър Недялков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР