Невероятното пътуване на Ангъс Клауд от сервитьор до известен актьор

...
Има вирусно видео на актьора Ангъс Клауд, което почти остана
Коментари Харесай

Има вирусно видео на актьора Ангъс Клауд, което почти остана незабелязано.

Звездата от „Еуфория“, която почина в понеделник на 25 години, работеше като сервитьор в Бруклин през 2018 г., когато жена на име Дарлийн Джъстанс посети място за късна закуска за рожден ден с приятели.

Когато четири години по-късно видео от тяхното събиране се появява в спомените на нейния приятел в Snapchat, Джъстанс каза на NBC, че нейният приятел е разпознал Клауд сред персонала на ресторанта.

„Тя каза: „О, боже, това е Фес“, спомня си Джъстанс.

По това време Клауд спечели широко признание за ролята си на добросърдечния дилър Феско в драмата на HBO. (CNN и HBO споделят една компания майка).

Но според собствената си сметка Клауд никога не е търсил слава.

„Разликата между мен и всички останали, които са известни, е, че те се опитваха да станат известни в по-голямата си част“, ​​каза той пред iD по-рано тази година. „Те работиха усилено и си казаха: „Ще стигна до върха“. За мен това беше твърде добра възможност, за да кажа „не“. Нямах представа, че ще стигне толкова далеч.”

И той стигна далеч.

Клауд беше открит на улицата в Ню Йорк, като избра Елеонор Хендрикс, което в крайна сметка го накара да бъде избран за „Еуфория“.

Той прие ролята толкова добре, че някои зрители повярваха, че дори не играе.

„Притеснява ме, когато хората си казват: „Трябва да е толкова лесно! Трябва да влезеш и да бъдеш себе си", каза той пред Variety миналата година. „Казах си: „Защо не отидеш и не направиш това?“ Не е толкова просто. Внесох много в характера. Можете да вярвате в каквото искате. Това няма нищо общо с мен.

Дори кастинг директорът на „Еуфория“ Дженифър Вендити не харесваше хората да приемат, че Клауд е точно като неговия герой.

„Това ме притеснява“, каза тя пред Variety. „Хората просто си мислят: „О, той просто се появява. Той е просто един мързелив стоунър.' Като че ли не.

Част от причината може да е, че отчетливият каданс на Клауд беше еднакъв по характер и външен вид, а белегът на главата му, който се виждаше в сцени от шоуто, беше истински.

И двете бяха резултат от травматичното мозъчно увреждане на местния жител на Оукланд, Калифорния, което той получи, след като падна на строителна площадка като тийнейджър.

Клауд се хареса на феновете на провокативната тийн драма.

В началото на 2022 г. той каза на GQ, че неговият герой дори не е трябвало да премине след първия сезон.

„Не знам, но очевидно, тъй като ме изхвърлиха от улицата, предполагам, че персонажът на Феско [никога не е трябвало да остане]. Дори не знам как“, каза той пред изданието. „Никога не съм виждал този сценарий. Никой никога не ми е казвал. Един ден, когато снимахме пилота, мисля, че Джейкъб ми каза, той каза: „О, да, не знаеше? Вашият герой получава [имитира застрелване].“

„И да, това никога не се случи. Мисля, че им хареса това, което направих и затова решиха да ме запазят жив и да ме оставят да се разтърся“, добави той. „Не знам как излизах, но се надявам, че щях да изляза като G.“

Актьорът за първи път изглежда се радваше на работата, но видимостта му не толкова.

„Не ми харесва хората да ме забелязват на улицата“, каза той пред iD, „Наистина съм параноичен. Имам чувството, че винаги гледам през рамо. Винаги проявявам любов към хората, които се доближават до мен, но някои хора просто се притичват и просто бутат телефона си в лицето ми. Пич, аз не съм клоун на карнавал.

Зрители и приятели скърбяха за смъртта на неочакваната звезда.

„Нямаше никой като Ангъс. Той беше твърде специален, твърде талантлив и твърде млад, за да ни напусне толкова скоро“, каза създателят на „Euphoria“ Сам Левинсън в изявление за Deadline.“ „Той също се бореше, като много от нас, с пристрастяване и депресия. Надявам се да е знаел колко сърца е докоснал. Обичах го. Винаги ще. Почивай в мир и Бог да благослови семейството му.”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР