Има вероятност полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне да

...
Има вероятност полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне да
Коментари Харесай

Добра и лоша вест за Сити и Де Бройне

Има възможност полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне да се възвърне от травмата си и да бъде на линия за мача с Пари Сен Жермен от 1/2-финалите в Шампионската лига през идната седмица. Това съобщи мениджърът на "гражданите " Пеп Гуардиола след триумфа с 2:1 над Астън Вила в сряда.

Белгиецът пропусна срещата с бирмингамци, защото в събота получи контузия при загубата с 0:1 от Челси в полуфиналите за ФА Къп. Той обаче няма да бъде на линия и за срещата с Тотнъм в неделя, която е край в шампионата за Купата на Лигата.

"Днес не съм приказвал с него, само че през вчерашния ден той ми сподели, че болката в крайници му понижава. Ще забележим по какъв начин ще се усеща на тренировката през днешния ден. Не считам, че има вид той да играе във финала с Тотнъм, само че може би ще бъде подготвен за полуфинала в Шампионската лига ", разяснява каталунецът.

Гуардиола разяснява и неуспеха на европейската Суперлига, която устоя единствено два дни пред натиска на обществото и част от която би трябвало да бъде и Манчестър Сити.

"Като клуб ние одобряваме, учим се и се фокусираме върху аргументите, които доведоха дотук. Това е глава, която към този момент е затворена за нас. Собствениците не дължат опрощение. Познавам ги и знам по какъв начин се усещат сега ", сподели още експертът.

Победата над Астън Вила отдалечи Сити на 11 точки на върха в класирането във Висшата лига пред втория Манчестър Юнайтед, който обаче е и с мач по-малко. До края на сезона остават пет кръга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР