Има вече сглобен служебен кабинет, Радев вече е разпратил повиквателните.

...
Има вече сглобен служебен кабинет, Радев вече е разпратил повиквателните.
Коментари Харесай

Журналист: Има вече сглобен служебен кабинет, Радев е разпратил повиквателните

Има към този момент съединен длъжностен кабинет, Радев към този момент е разпратил " повиквателните ". Ще забележим познати лица от предните кабинети, президентът към този момент има опит, само че и той се умори. Вероятно е да се намерения за стопляне на връзките с " Газпром ". Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS журналистът Илия Вълков.



Той означи, че всяка една партия е поставяла условията си. " Рашков стана неизпълним фактор, настояванията на Има Такъв Народ Асен Василев да не е министър председател обиди Политическа партия. Нинова и Демократична България говореха, че би трябвало да има държавно управление, с цел да се избави бизнеса и стопанската система. Вероятно един от сюжетите по време на предизборната акция е кой е отговорен да няма кабинет ", счита Вълков.

От своя страна Калина Влайкова уточни, че държавното управление беше свалено и опитът да бъде възобновено с първия мандат удари на камък. " Всичко трябваше да спре тогава, да не се продължава с измъченото преговаряне. При кабинет непременно се основава чувство за сграбчване във властта ", акцентира тя. И добави, че прогнозите сочат, че ще имаме все по-бързооборотна политика - пай живот на Народното събрание и мъчно съставяне на обединения.

Според нея най-вероятно след снощната съдружна среща не е имало какво да се заяви. " Да се надяват, че депутати от Има Такъв Народ ще трансформират мнението си, единствено ще удължи тази обречена обстановка. Този формат може да бъде съборен още веднъж поради самостоятелното предпочитание на един обезсърчителен политически индивид ", уточни Влайкова.

ТЕМА преди 18 минути 310 преди 2 часа 866 преди 2 часа 747
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР