Има възможност заплатите на полицаите да бъдат увеличени с 15%,

...
Има възможност заплатите на полицаите да бъдат увеличени с 15%,
Коментари Харесай

Заместник вътрешният министър съобщи много хубава новина, която касае всички полицаи

Има опция заплатите на служителите на реда да бъдат увеличени с 15%, каквито са техните претенции. Това разгласи заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Дали нарастването ще бъде заложено в Бюджета за идната година ще стане ясно през октомври, когато се види какво е осъществяването за първите 9 месеца на 2017-а и какви са постъпленията в хазната, изясни той.

" Аз считам, че са вероятни дотолкоз, доколкото 15 % на едно главно заплащане от 700 лв., в последна сметка, са към 100 лв.. В момента, в който стартира бюджетната процедура, ще стартират диалози във връзка с това, по какъв начин могат да бъдат увеличени главните хонорари ", сподели Ципов, представен от БНР.

Със сигурност обаче до края на годината ще бъдат увеличени средствата за в допълнение материално стимулиране, увери той.
Подобно покачване към този момент е реалност: " Получиха се към този момент от тях 17 500 000 лв. за това, че през последните 4 години не можаха да бъдат провеждани публични поръчки за доставка на униформено облекло. С 10 милиона до края на годината ще бъде увеличено спомагателното заплащане за реализиране на характерни служебни действия и ще бъдат получени още към 11 милиона във връзка с спомагателното заплащане за реализирани резултати в служебната активност ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР