Има вариант Добромир Митов да продължи да води ЦСКА-София и

...
Има вариант Добромир Митов да продължи да води ЦСКА-София и
Коментари Харесай

Дербито със "сините" ще реши съдбата на треньора на "ЦСКА-София"

Има вид Добромир Митов да продължи да води " ЦСКА-София " и през идващия сезон. Ръководството на клуба ще изчака да види представянето на тима в оставащите три кръга в първата шестица. От огромно значение за бъдещето на наставника е и дербито с " Левски " на 21 май. Евентуален триумф би затвърдил доверието в Митов и най-много в неговия пръв консултант - консултанта в клуба Любомир Петрович. Показателни са и думите на основния управител Стойчо Стоилов по въпроса: " В момента имаме треньор... Ще забележим... Зависи по какъв начин се оправят до края ". На " Армията " имат вяра, че още имат немалки шансове да се преборят и за шампионската купа, въпреки да изостават на 3 т. от водача " Лудогорец ".

Независимо от това, че Митов сега води " ЦСКА-София ", разнообразни треньори са свързвани с поста. Един от тях - Александър Томаш, сега ментор на " Берое ", обаче отхвърли пред радио " Дарик " опцията да се върне на ст. " Българска войска ", където игра като футболист на ЦСКА от 1998 до 2004 година " Изцяло съм предан на идеята " Берое ". Аз съм експерт, имам контракт за още една година и това почитание, което ни демонстрират ръководителите, аз и моя екип сме длъжни да им отвърнем със същото. Мислим напълно и само единствено за " Берое ", съобщи той. В събота старозагорци одобряват " ЦСКА-София " в мач от XXXIV кръг. Томаш се зарече, че единствената мисъл сега е по какъв начин да изведе " Берое " до победа.

За " ЦСКА-София " в този мач няма да играят осъдените Кристиян Малинов и Жеферсон. Вероятно дуела ще пропусне и капитанът Николай Бодуров. Заради травма той не игра в дербито против " Лудогорец " (0:0), а все още още не е изцяло възобновен. От треньорския екип избират да запазят централния бранител за значимия мач с " Левски ", а в негово неявяване против " Берое " още веднъж да играе Божидар Чорбаджийски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР