Има в историята дати и събития, Господ е справедлив, дава

...
Има в историята дати и събития, Господ е справедлив, дава
Коментари Харесай

Борисов: Знам какво ще стане, ако кажа да вдигнат ръце тези за избори, но да дадем още един шанс

„ Има в историята дати и събития, Господ е обективен, дава на всеки тествания, колкото може да понесе. Ние за 3 години минахме през доста тествания и за смут на съперниците си, станахме по-силни “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към актива на партията на Национално заседание на ГЕРБ Делян Добрв. На форума Борисов и управлението на партията показват плана на съглашение за взаимно ръководство с ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно заседание.

„ Знам, в случай че ви кажа да вдигнете ръце, в случай че сте за предварителни избори, какво ще стане “, сподели той на съпартийците си, само че акцентира, че има няколко други тематики, преди всичко – разединението на нацията, проличало и на 3 март.

„ Отивайки на избори би трябвало да знаем, че отивайки на избори, това разцепление ще се разтрои. Много обратно се върнахме за 3 години, само че в този момент се вършат стъпчици напред. Сега и да идем на избори, не знам по какъв начин ще се води предизборната акция “, сподели Борисов.

Той прикани да се даде още един късмет на договарящия екип.

„ Томислав Дончев, Делян Добрев, Николай Нанков… Шегувам се! Знам по какъв начин ще реагират. Мария Назарян, Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева… Компетентни и твърди “, акцентира Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР