Има украшения, които носят само нещастие. Златото не е в

...
Има украшения, които носят само нещастие. Златото не е в
Коментари Харесай

Кой не трябва да носи златни бижута: Опасната енергия на златото

Има декорации, които носят единствено злощастие. Златото не е в тази категория, само че от време на време може да бъде извънредно отрицателно. Например, в случай че го носите в неуместно време. Да забележим кой няма да хареса златни обеци или верижка от злато.
Хората в стрес
Ако животът на човек е изпълнен със стрес и проблеми, тогава златото може да провокира увеличение на неприятностите. Биополето на подобен човек към този момент е несигурно и златото го разклаща още повече с мощната си сила.
Хората, които доста се уморяват, означават, че изобилието от златни бижута по телата им ги кара да изгарят по-бързо. Нервната и стресираща работа изисква потреблението на метали като сребро или цирконий, а не на злато.
Хора, които би трябвало да се съсредоточат
Златото е отличен източник на мотивация и възторг, само че този метал е извънредно деен, заради което няма да разреши на човек да се концентрира върху сложна и монотонна работа.
Златото отвлича вниманието и кара човек да се концентрира не върху това, от което се нуждае сега. Този метал може да повдигне духа, само че сигурно не ви кара да се концентрирате.
Любители на сребро
Ако постоянно носите сребро, никога не трябва да носите злато с него. Тези два метала имат изцяло разнообразни и даже противоположни сили. Ето за какво е рисково да носите злато и сребро дружно.
Среброто е потребно в дните, когато ви чакат доста рискове и компликации, когато имате потребност от отбрана от зли очи и проблеми. Златото ще ви бъде потребно, когато би трябвало да придобиете харизма, воля и да станете по-активни.
Агресивни хора
Ако човек има нападателен темперамент и той притегля неприятности към себе си, тогава златото несъмнено е противопоказано за него. Този метал единствено ускорява желанието да бъдеш и да изглеждаш по-добре. Златото усилва жаждата за експанзия.
Някои зодии
 Златните бижута имат памет. Внимавайте! Златните бижута имат памет. Внимавайте!
Златните бижута работят друго върху другите елементи на тялото. Златните верижки и медальони оказват помощ при аритмия на сърцето и успок...
Рибите и Скорпионите се оправят добре със златото, само че това не си пасва с „ водната “ им природа. Тези хора се нуждаят от мотивация, която златото може да даде, само че в други случаи блокира потока на позитивна сила от звездите.
Овенът, Телецът и Лъвът също не би трябвало да злоупотребяват със златото. Тези хора постоянно са нападателни и към този момент беше маркирано нагоре, че златото и експанзията са термоядрена примес.
Хора с претрупан живот
Ако в живота имате прекалено много страсти, както положителни, по този начин и неприятни, тогава златото ще бъде ненужно. Това ще ви попречи да се наслаждавате на приятните моменти и ще понижи бдителността ви.
Всичко би трябвало да бъде в цялостна естетика. Щастлив човек е човек, който не е заобиколен от остатъци. Вселената изисква баланс и естетика във всичко, тъй че златото не се предлага за тези, които към този момент са щастливи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР