Има Три неща, които започват да се случват у дома

...
Има Три неща, които започват да се случват у дома
Коментари Харесай

Алое и неговата вълшебна сила

 Има Три неща, които стартират да се случват вкъщи по друг метод незабавно, щом алое се появи на перваза на прозореца (дори и да е малко)

Алое се слага на перваза на прозореца освен за хубост, и не с цел да се употребяват листата му за подготвяне на средства от националната медицина или домашна козметика.

Това растение има и други, доста по-ценни свойства, които всички членове на семейството стартират да усещат върху себе си незабавно щом на прозореца се появи нов „ жител “.

Защитник от зли очи

Привържениците на Фън шуй знаят, че алоето е най-хубавият бранител от зли очи. Със своите шипове то е способна да отразява всяка неприятна сила и всевъзможен негативизъм, ориентиран извън.

Имайте поради, че алоето може да бъде освен бранител от нещо неприятно, заплашващо ви извън, само че и знак за силата на вашия дом.

Ако се грижите отговорно за растението, а листата му стартират да изсъхват и пожълтяват, бъдете сигурни – в къщата пораждат проблеми, за които към момента не знаете, само че доста скоро те ще се проявят.

Източник на О2

Поставяйки саксия с алое на перваза на прозореца, скоро ще почувствате приятна смяна във въздуха – той ще стане по-чист. Защото то е в положение да пречиства въздуха не по-зле от *хлорофитума, който всеки смята за съвсем най-хубавия „ натурален климатик “.

В стаята с алое се диша по друг метод. Ето за какво е по-добре да го поставите в офиса или в спалнята. Но имайте поради, че цъфтящото алое може да излъчва настойчив мирис – през този интервал е по-добре да извадите растението от спалнята.

Пазител на парите и уюта

Алое, сложено на перваза на прозореца в южната част на дома, е в положение да притегли пари в къщата, подобрявайки финансовото богатство на всички членове на фамилията.

А в случай че саксия с растението е в източната част, тя се трансформира в магнит за обич: самотните си намират сътрудник, а към този момент съществуващото семейство става още по-силно и хармонично, в него стартират да процъфтяват мир и взаимно съгласие.

Вълшебното влияние на това растение е тествано от не едно потомство.

econet

 

* Стайното растение хлорофитум е известно с това, че може да почисти въздуха от нездравословните субстанции в стаята и то в границите на няколко минути. Неговата успеваемост даже надвишава особено основаните за задачата уреди.

Учени са провели разнообразни опити, с цел да потвърдят това изказване. В обособени затворени кафези слагат растения от няколко типа и следят способността им да филтрират субстанции, замърсяващи въздуха.

След премерване на количеството газ, всмукан от растенията, те отличават точно хлорофитума като най-подходящото за задачата решение. Става ясно, че за един ден това растение изцяло почиства въздуха от всички замърсители в пробната камера.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР