Има толкова много съвети за това как търсещите работата да

...
Има толкова много съвети за това как търсещите работата да
Коментари Харесай

Автентичното Аз - тайната на успешното интервю за работа

Има толкоз доста препоръки за това по какъв начин търсещите работата да се държат по време изявление с техния евентуален предстоящ шеф. Голяма част от най-популярните препоръки се въртят към отделянете на време за добра подготовка, приготовление на отговори за най-често срещаните въпроси, избиране на уместно облекло, демонстриране на умения за работа в екип и непретенциозен, само че в това време убеден метод към изтъкването на предходни достижения.

Жал ми е за горкия претендент, който пробва да следва всички тези препоръки едновременно. Разбира се, сами по себе си те не са неприятни препоръки – самата аз съм споделяла някои от тях. Проблемът е в броя.

За да опростите нещата, пробвайте да се концентрирайте върху едно нещо, което евентуално ще ви подсигурява триумф: достоверността. Всеки интервюиращ желае в действителност да ви опознае. Така че най-хубавото нещо, което може да извършите, е да им покажете кой сте в действителност. Ето няколко метода да се уверите, че достоверното ви Аз ще излезе на напред във времето, когато сте на интервю за работа:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР