Има толкова много емблематични песни, които ни е трудно да

...
Има толкова много емблематични песни, които ни е трудно да
Коментари Харесай

Shape of You, Telephone, Cheap Thrills... песните, които трябваше да ги изпеят други звезди

Има толкоз доста емблематични песни, които ни е мъчно да ги възприемем, в случай че са в изпълнениена различен артист. Но от време на време в музикалната промишленост се случва по този начин, че една ария е предопределена за един реализатор, само че в последна сметка се озовава при различен. Bright Side показват точно такива истории. Вижте ги:

Виж още: Джени Суши видя: Връзката сред Кобрата и Андреа - нестабилна, той я лъже!

Shape of You

Песента на Ед Шийрън има 5 милиарда гледания в YouTube, стана и номер 1 в Spotify за 2019 година Въпреки това обаче в изявление за BBC Radio 1 създателят на текста разкрива, че в действителност тази ария е била написана за Риана. Впоследствие обаче прибавя някои елементи към текста и по този начин е решено, че песента би трябвало да бъде изпята от Ед Шийрън, а не от Риана.

Виж още: Партньори даже и в спорта: звездните двойки, които упражняват дружно

Rock Your Body

Песента става шлагер, а Джъстин Тимбърлейк става звезда. Текстът е дело на Чад Хюго и Фарел Уилямс, като двамата в действителност пишат песента за Майкъл Джексън, само че той по този начин и не я употребява. Затова я дават на Джъстин Тимбърлейк.

Виж още: " Хвани си кака, с цел да те отрака ": Хари Стайлс с 10 години по-голямата от него Оливия Уайлд

I Don't Wanna Miss A Thing

Емблематичната ария, изпята от Аеросмит е част от саундтрака на невероятния " Армагедон ". Авторът на текста, Даян Уорън, разкрива обаче, че в началото си представяла, че песента ще бъде изпята от Селин Дион.

Виж още: The Weeknd шокира със фотография на лицето си. Сложил ли си е в действителност ботокс или е нещо друго?

Telephone

Лейди Гага в началото написа песента за Бритни Спиърс. Но певицата отхвърля текста. Така Гага се свързва с Бионсе и двете осъществят песента, която има съвсем 400 млн. гледания в YouTube.

Виж още: Грета Тунберг навърши 18 и съобщи: " Най-накрая съм свободна "

Cheap Thrills

Когато Sia си взима отмора от пеенето, взема решение да се концентрира върху писането на песни. Пише някои за Мадова, Риана и Бионсе. Cheap Thrills e написана за Риана, която я отхвърля. След това Sia се свързва с Шон Пол и по този начин през 2016 година песента се снабдява с три номинации за Грами.

Изображение: https://www.instagram.com/badgalriri/
https://www.instagram.com/teddysphotos/
https://www.instagram.com/ladygaga/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР