Има толкова малко време до края на тази година, а

...
Има толкова малко време до края на тази година, а
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще чакат бебе през 2020

Има толкоз малко време до края на тази година, а положителните вести едвам в този момент стартира. Няколко зодии ще могат да се радават на своята първа рожба още в края на идната година. Ето кои са те:

Овен
Не всичко в този живот върви по проект и вие доста добре знаете това. Някои неща не се плануват, само че носят най-голямото благополучие в живота ни. Връзката, в която се намирате, може и да е в начален стадий, само че нищо чудно да се окаже същинската и за цялостен живот. Имате доста мощна обич, пристрастеност и всичко належащо, с цел да стигнете до женитба някой ден. Оказва се, че сватбата може и да подрани, тъй като още в края на тази година ще разберете, че ще чакате бебе. В началото може да ви се стори ужасно, само че ще свикнете с новината още в първия миг, в който чуете сърчицето на бебето. Ако във семейството ви има близнаци... това чака и вас!

Рак
Толкова доста желаете да създадете семейство и да станете родители, че новината по никакъв начин няма да ви свари неподготвени. Всички опити и очаквания най-сетне ще се осъществят и може да си отдъхнете. Всичко е наред! Хубавата вест ще научите към Коледа и това ще е най-големият подарък от Съдбата, който може да ви се даде. Да бъдеш родител е нещото, за което сте основани, въпреки и от време на време да не се справяте ослепително с всичко. Не се тревожете и бъдете спокойни - всичко се учи в придвижване.

Стрелец
Страхувате се от тази огромна крачка, само че вътрешно мощно желаете да станете родители. Много хора към вас основават здрави фамилии с деца и това ви въздейства по един или различен метод. От една страна ви плаши за това, че към този момент идва и вашето време, само че от друга ви стимулира да вземете това значимо решение. Връзката ви е здрава, върви добре и по всичко проличава, че сте намерили индивида до себе си. Защо да чакате тогава? Най-хубавото време от живота ви следва. Да разберете смисъла му и да видите какъв брой доста любов ще извърши живота ви. Пътували сте доста, видели сте разнообразни чудеса по света, време ви е да ги предадете на личните си деца и да извършите идната огромна крачка в живота си. Ще бъдете съвършените родители, заложено ви е в зодията.

Козирог
Ще ставате родители! Изненада, само че най-хубавата от всички. Имате леко съмнение дали индивидът до вас е верният, с който може да създадете крепко и щастливо семейство. Нека да ви кажем, че с изключение на Съдба и шанс, в живота на всеки има старания, които той поставя, с цел да може нещата да се случат. Ако се отнасяте грижливо един към различен и пазите любовта си чиста, нищо не може да ви раздели. Намерили сте прелестен човек, държите на него и всичко наподобява наред. В началото може леко да се паникьосате от огромната вест, само че това ще премине още първоначално, когато лекарите ви кажат пола на бебето. Веднага ще запретнете ръкави да купувате сладки дребни неща за новия дребен член от фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР