Има теми, които са изключително важни и чувствителни за обществото.

...
Има теми, които са изключително важни и чувствителни за обществото.
Коментари Харесай

Екипи от 6 различни институции започват съвместна проверка по пътищата

Има тематики, които са извънредно значими и чувствителни за обществото. Една от тях е тематиката за сигурността на придвижването по пътищата. Затова една от първите срещи, които организирахме беше с министрите на вътрешните работи, на районното развиване и благоустройството, на превоза с цел да забележим какво може да създадем, с цел да обърнем отрицателната статистика в позитивна посока. Това заяви в началото на заседанието на Министерския съвет министър председателят Николай Денков.

От думите му стана ясно още, че  за първи път започва съвместна инспекция на екипи от 6 разнообразни институции по пътищата. " Те ще се явяват на несъмнено място в пътната мрежа и всяка от тях в границите на нейните пълномощия ще извършва избраната активност. Говорим както за инспекция на лекотоварните и тежкотоварните транспортни средства, по този начин и за инспекция на колите във връзка с товарите, които транспортират, документите, които би трябвало да имат, с цел да потвърдят произхода на стоката, платени мита и всичко, което е належащо, както и инспекции във връзка с водачите на леките коли ", посочи той.

" Надявам се тази система да проработи и това, което е обещавано от наша страна е, че няма да работим кампанийно, няма да се случи през днешния ден, с цел да можем да го отчетем пред медиите, а това ще е част от нашата работа. Имаме планувани месечни срещи с представителите на обособените ведомства. Ако се оправим както планираме, резултатите след няколко месеца ще бъдат забележими ", сподели Денков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР