Има тънка линия, която разделя поверителността от тайната. Важно е

...
Има тънка линия, която разделя поверителността от тайната. Важно е
Коментари Харесай

5 неща, които винаги трябва да криете за връзката си от другите

Има тънка линия, която разделя поверителността от тайната. Важно е да я поддържате, до момента в който сте публично по отношение на някого

Разбира се, обикновено е да обсъждате няколко дребни спречквания с вашата най-хубава другарка, само че би трябвало да разберете къде е границата на шерване за връзката ви с другите. В последна сметка, сантименталните връзки в множеството случаи се състоят от двама души. И надали ви се желае връзката ви да се трансформира в обществена спекулация, което евентуално ще сътвори тонове недоразумения, защото не сте си затваряли устата, отбелязва.

Какво е добре да избягвате да споделяте на трети лица?

1. Всичко, обвързвано с вашия полов живот

Ако индивидът, на който говорите за половите си прекарвания не е вашият гинеколог или съветник по взаимоотношения, няма причина да обсъждате половия си живот с трета страна. Въпроси като секс и фамилиарност би трябвало да се пазят в загадка при всевъзможни условия. Няма значение какъв брой огромна или дребна е информацията; не е вярно да го обсъждате с различен, с изключение на с колегата си. Вашите мечти, проблеми в леглото и всичко, обвързвано с живота ви сред чаршафите, би трябвало да се съхраняват единствено сред четирите стени, където се случва сексът. Споделянето на такава информация, даже в моменти на яд, евентуално ще докара до големи проблеми в бъдеще.

2. Недостатъците на половинката

Никой не е съвършен и никой не би трябвало да е съвършен. Това е нещото, което ни прави хора. И в случай че половинката ни си е разрешила да покаже същинското си аз пред вас, уверете се, че почитате това. Не е вярно да обсъждаме слабостите му пред другите. Всеки от нас идва със личен набор от демони. А когато сме влюбени в някого, ние успокояваме неговите демони, вместо да ги демонстрираме обществено.

3. Вашите борби

Бъдете сдържани по отношение на връзката си. Няма смисъл да я вършиме отворена книга. Да, в случай че нещата са толкоз съществени като психическо или физическо принуждение, тогава не се колебайте да го обсъдите с хора, които могат да изчистят замъгления ви разум и да ви оказват помощ да вземете по-добри решения. Но не бягайте към приятелския си кръг след всеки скандал. Както няма дъга насмалко дъжд, по този начин няма и връзка без борби.

Освен това никоя връзка не може да оцелее, в случай че всичко, обвързвано с нея, се държи на показ. Винаги има три страни на една история - вашата страна, страна на колегата ви и действителността. Когато обсъждате кавгите с приятелите си, обикновено качество за човешката природа е да говорите единствено за частта, в която другите бъркат. А за вашите другари това става действителност. В последна сметка разкривате колегата си, когато обсъждате дребни проблеми пред приятелите си.

4. Финансови въпроси

Всички сме имали връзки и сме се сблъсквали с парични проблеми. И е напълно обикновено. Но това, което не е добре, е да обсъждате тези финансови въпроси с други хора. Това единствено потвърждава, че не сте задоволително близки с половинката си, с цел да се справите сами с толкоз съществени въпроси. И почтено казано, какъв е смисълът да си във връзка, когато даже не може да бъдеш отворен към другия за сходни неща.

5. Доверие

Връзката се построява на основата на доверие. Без него е куха от вътрешната страна. След като доверието е счупено, то в никакъв случай към този момент не може да бъде същото, колкото и да се пробвате да го възстановите. Споделянето на тематики, които засягат единствено двама ви, нарушава доверието. Никога не правете това на някого, за който твърдите, че обичате. Това ще го отблъсне от вас и той към този момент няма да ви споделя неща за себе си. Следващия път ще намерения два пъти, преди да ви пусне още веднъж в себе си. Има причина, заради която ви е доверил нещо, което счита, че е значимо да ви каже. Не го предавайте повърхностно над други хора.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР