Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си

...
Има тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си
Коментари Харесай

Пеевски: Тъмна институция, пълна с кеш, иска да си създаде политически проект

„ Има тъмна институция, цялостна с кеш, която желае да си сътвори политически план въз основата на разграбването две години на страната. Едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова “, съобщи Делян Пеевски, който отговори на журналистически въпрос за „ кеша в президентството и какво има поради “.

Вчера ръководителят ПГ на Движение за права и свободи посъветва президента Румен Радев да подаде оставка и да основе плана си, а не да се крие зад имунитета си. Пеевски разяснява, че президентът се опасява да излезе като водач по тази причина още веднъж щял да постави някое „ бау бау “ начело, както е правил и до момента.

Пеевски посъветва прокуратурата да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го върши„ Нали има нов метод, имахме мракобесен основен прокурор, в този момент това ли би трябвало да продължи - да не се знае какво се случва “, добави той.

Ще зададем въпроси на Борислав Сарафов и към службите, заяви той. Започваме да питаме по всички въпроси и добави: „ Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау “, съобщи още той.

По-рано през днешния ден парламентарната правна комисия поддържа комисията за надзор над службите за сигурност към този момент да не бъде с ротационен ръководител. Депутатът Бойко Рашков насочи рецензии към претекстовете на вносителите на предлагането, измежду които е и Пеевски.

„ Проследете дали комисията е свършила нещо действително, което е в интерес на хората “, отговори водачът на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Г-н Рашков минимум има да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР