Има такъв народ“ винаги е имал принципна позиция. Това каза

...
Има такъв народ“ винаги е имал принципна позиция. Това каза
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: ПП-ДБ ще пазят Борисов от Гешев

„ ИТН “ постоянно е имал кардинална позиция. Това сподели в ефира на БТВ секретарят на ПГ на Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

„ Още по време на предизборната акция казахме, че задачата ни ще е този парламент да е работещ. България е в институционална, парламентарна и финансова рецесия. Нещата са неспасяеми, в случай че не се появи нещо, с цел да извади страната от тези рецесии. Нашият метод беше да забележим дали първата политическа мощ има ясна стратегия и специалисти. Водихме няколко диалога, само че те бяха прекомерно общи. Затова позицията ни беше да подкрепим експертно държавно управление с първия мандат, в случай че не се получи, да подкрепим експертно държавно управление с втория мандат, а в случай че няма държавно управление и с втория мандат, сме подготвени да получим третия мандат и да поставим всички старания за експертно държавно управление “, съобщи Балабанов.

„ До последния миг чакахме да забележим какви ще са специалистите и каква работа би трябвало да се свърши, само че никой не потърси Има Такъв Народ. При такова състояние ние в никакъв случай няма да дадем безпринципна поддръжка и няма да се ротираме или връткаме в името на някакви безпринципни цели “, акцентира той.

„ Умело се говореше по какъв начин специалистите би трябвало да изкарат България от рецесията, а през днешния ден видяхме, че подмолно е контрактувано безпринципно държавно управление с втория мандат “, добави секретарят на ПГ на Има Такъв Народ.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР