Има такъв народ трябва да се върне на масата на

...
Има такъв народ трябва да се върне на масата на
Коментари Харесай

Христо Иванов: ИТН да се върне на масата за разговори

" ИТН " би трябвало да се върне на масата на диалозите. "    Това съобщи пред бТВ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка на решението на Слави Трифонов да изтегли министрите си от кабинета и да напусне съдружното ръководство. 

Иванов съобщи, че " завършек на обединението желае да постави всеки, само че това не поставя завършек на мъката ", правейки паралел с думите на Трифонов, че поставя завършек на мъката. 

" Трифонов не сподели какво следва за страната. Къде я тласкаме? Към избори, към безпорядък, към плаващи болшинства? Ако се отнасяме съществено, би трябвало да си отговорим на този въпрос и като забележим, че следва още повече мъка, да седнем на сериозен диалог ", съобщи Иванов.

" Посланието е доста ясно - нулева приемливост към корупцията. Беше ясно защо е тази актуализацията. И защитата се нуждае от милиарди, само че не си позовлихме да ги желаеме, тъй като знаем защо е актуализацията ", пък разяснява министъра на защитата Драгомир Заков. 

" Това са прочувствени прояви, в случай че човек е усетил, че ръководи страна, а не детска градина, не би трябвало да реагира по този начин. Нека да забележим какво ще стане, току виж до тази вечер са се прегърнали ", добави и опозицията в лицето на Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. 

Източник:
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР