„Има такъв народ“ ще предложи нов вариант за кабинет. Това

...
„Има такъв народ“ ще предложи нов вариант за кабинет. Това
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако кабинетът на „Има такъв народ“ не бъде подкрепен, логично е да има избори

„ ИТН “ ще предложи нов вид за кабинет. Това съобщи зам.-председателят на партията Тошко Йорданов на конференция пред медиите.
"Ние още веднъж ще представим наш план за кабинет, който в случай че бъде подсилен, ще влезе в служба. Ако не бъде подсилен, по-логично е да има предварителни избори ", сподели още Йорданов и разясни, че отговорността за поддръжката ще е на "Демократична България " и "Изправи се! Мутри вън! "
„ Имахме неофициална среща с Мая Манолова не за сделки, а за среща сред парламентарните групи за общи политики. За нас е по-логично да имаме сътрудници в "Изправи се! Мутри вън! " и "Демократична България ". За мен е учудващо, че за "Демократична България " ние сме по-голям зложелател от ГЕРБ. Не знам за какво е по този начин “, сподели още Йорданов.
„ Ако не получим поддръжка за този кабинет от двете протестни партии, ние одобряваме, че нямаме тяхната поддръжка. Тогава те имат цялостната независимост, в случай че получат мандата, да се договорят с Карадайъ, с Нинова и с Бойко Борисов “, безапелационен беше Йорданов.
"Г-н Трифонов е на работа, в телевизия 7/8 ", съобщи Тошко Йорданов, запитан къде е Слави Трифонов. Той изясни, че водещият е решил да влезе в политиката "от напън " - тъй като без политическа партия не е могъл да осъществя решенията на народа от, проведения от него и сътрудниците му, референдум.
От „ ИТН “ не споделиха кои министри от оповестеното преди дни държавно управление ще бъдат заменени, единствено подсетиха обявата на Трифонов от обществените мрежи, че "ще има инспектиране на част от имената ".
През миналата седмица водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов разгласи предлагането на партията за министри, отпред с Николай Василев, номиниран за министър-председател. В четъвртък обаче още веднъж с пост във Facebook, Трифонов разгласи, че отдръпва кандидатурата на Николай Василев, с мотив "Върху него се изля голяма мръсотия ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР