Има такъв народ ще предложи министър-председател, но той няма да

...
Има такъв народ ще предложи министър-председател, но той няма да
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Меглена Кунева няма да е премиер на “Има такъв народ“

" ИТН " ще предложи министър-председател, само че той няма да е Меглена Кунева. Не държим да участваме с министри и няма да го създадем. Следващият кабинет ще е еднопартиен ", сподели депутатът от " Изправи се бг! Ние идваме! " Димитър Делчев пред Нова телевизия.

По думите му от понеделник стартират активност работни групи на двете партии в разнообразни области. " Разглеждаме вид Бойко Рашков, Янаки Стоилов, Кирил Петков и Велислав Минеков да останат министри ", добави Делчев, който е ръководител на

“Движение България на жителите “, партията на Меглена Кунева.

По думите му те са си свършили доста добре работата, били са решителни и способени. Според него главният управнически конструкт ще бъде „ ИТН “ и " Изправи се бг! Ние идваме ", а ще се употребяват и плаващи болшинства.

" За нас е значимо да е ясно идващото държавно управление да не промотира хора, свързани с Движение за права и свободи или ГЕРБ. " Има подобен народ'' поддържа предлагането ни за нарастване на майчинските. На диалози с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вървим ", разяснява той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР