Има такъв народ ще подкрепи правителство с мандата на Продължаваме

...
Има такъв народ ще подкрепи правителство с мандата на Продължаваме
Коментари Харесай

Трифонов: Ще подкрепим кабинет на Продължаваме промяната, ще направим компромис |

" ИТН " ще поддържа държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ", разгласи в изявление за  водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

" На България ѝ е належащо държавно управление, което е друго от държавното управление, което управляваше дотук 12 години. Трябва да се отстрани, да се тръгне в напълно друга посока от това, което представляваше държавното управление на ГЕРБ и ръководството, което ни се демонстрираше и на което бяхме подвластни 12 години ", показва той.

" За бъдат изпълнявани задачите, човек не би трябвало да бъде краен, а да е подготвен на взаимни отстъпки. Ние сме си сложили цел да има държавно управление, което да се оправи с рецесиите, които предстоят на всички ни - и енергийна, и здравна, и икономическа. (...) Редовно държавно управление, излъчено от Народното събрание и подкрепено от необятен набор от депутати, би трябвало да ни помогне да излезем от всички тези рецесии. Компромисът е нужен и той ще бъде изработен ", споделя още Трифонов.

По думите му неговата партия няма да одобри всичко безусловно, само че ще бъде смирена и ще създадат всичко допустимо да има държавно управление:

" Сега има нови цели и нови трудности. Ако се втренчиш в това, което се е случило, надали ще може да се осъществя държавно управление. В това е смисълът да си преклонен и да направиш компромис ", прибавя шоуменът политик.

По думите на Трифонов в съдружните договаряния би трябвало ясно да се разпишат уговорките и компромисите, които поема всяка от партиите, която ще се включи в бъдещото държавно управление.

Той разяснява и слабия резултат на Има Такъв Народ на изборите за 47-о Народно заседание по този начин:

" Една част от хората, които имаха вяра, че ще се сформира държавно управление с наш мандат, бяха разочаровани и това евентуално са хората, които не са дали своят вот за нас. Затова сега сме длъжни да създадем всичко допустимо, с цел да има държавно управление, само че не по някакви политически цели, аз съм удобен човек ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР