Има такъв народ се яви на поправителен изпит с оглед

...
Има такъв народ се яви на поправителен изпит с оглед
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Николай Василев би бил великолепен премиер

" ИТН " се яви на изправителен изпит предвид на състав на кабинета. Николай Василев би бил един превъзходен министър председател, той има доста качества, разяснява някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков в съботния утринен блок на Българска национална телевизия.

" За мен е малко прекомерно десен. Например, той държи ББР да бъде приватизирана. За мен това би било неточност. Има потребност съгласно мен да има най-малко една държавна банка ", посочи проф. Герджиков.

Според него Николай Василев не е бил утвърден, тъй като всеки, който е бил високо в политиката, кумулира в себе си ненавист.

" Най-големият парадокс е настоящ политик да е всенародно обичан. Нормално е да има рецензии към всеки, който е бил в политиката. Николай Василев беше и вицепремиер и три министерства оглавяваше в недалечното минало, тъй че той е натрупал неизбежно и негативи ", означи проф. Герджиков.

Според него първата политическа мощ играе ва банк.

" Това след себе си носи не малко негативи. Представяте ли си в една година четири избора. На хората ще им пристигна доста. Както доста им пристигна въвеждането на машинното гласоподаване. Не малко се изплашиха от машините. Това въздържа не малко хора и не инцидентно сме очевидци на извънредно ниска интензивност - 42%. Толкова ниска не е била ", означи проф. Герджиков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР