Има такъв народ се превърна в партия на статуквото. Имаха

...
Има такъв народ се превърна в партия на статуквото. Имаха
Коментари Харесай

Вигенин: Има такъв народ се превърна в партия на статуквото

" ИТН " се трансформира в партия на статуквото. Имаха три благоприятни условия да образуват държавно управление и да стартират да се борят със статуквото ". Това сподели пред БНР в неделя Кристиан Вигенин, заместник-председател на Народното събрание, народен представител от " Българска социалистическа партия за България ".

Той изясни, че отсъствието на депутати от Българска социалистическа партия от е било декларирано авансово и неуспехът на съвещанието е поради неосигурен кворум от страна на най-голямата парламентарна група, чийто народен представител е и ръководител на тази комисия.

" Българска социалистическа партия ще поддържа този законопроект (промените в Закона за правосъдната власт, с които се предлага закриването на профилирания съд и прокуратурата - б.р.) на последващо съвещание на комисията, ще поддържа и Закона за НСО, който беше подсилен от нас на комисия, само че по този начин беше проведено неговото приемане, че ние да не можем да присъстваме. Тези хитрини на дребно няма да завоюват на никого поддръжка ", сподели Вигенин.

Той разяснява и информацията за възможен предстоящ.

" Чувал съм такива клюки, не знам до каква степен тази информация може да бъде доказана.... Но в случай че такива опити се вършат - освен да бъде основан нов план, само че да бъдат откъсвани и наши структури под някаква форма, това ще срещне отпор. За мен би било прекомерно нелогично леви хора, каквито са нашите членове и симпатизанти, да се включат в един очевидно десен демократичен проект”, сподели заместник-председателят на Народно събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР