"Има такъв народ" се прегърнаха с БСП. През последните дни

...
"Има такъв народ" се прегърнаха с БСП. През последните дни
Коментари Харесай

ИТН се прегърна с БСП, чака се златният пръст на ДПС

"Има подобен народ " се прегърнаха с Българска социалистическа партия. През последните дни социалистите дадоха явен сигнал, какъв брой "близки " са си станали с партията на Слави Трифонов.
Пред БТН депутатът Явор Божанков разкри, че над 90% от целите на "Има подобен народ " и "БСП за България " се припокриват, което си е проличало и при диалозите сред двете сили по обособените секторни политики.
"Без Българска социалистическа партия няма да има устойчиво държавно управление ", разяснява през вчерашния ден водачът на социалистите Корнелия Нинова.
Преди дни, след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията, зам.-председателят на Българска социалистическа партия по обществени политики Ирена Анастасова разяснява, че Българска социалистическа партия ще предложения претендента на "Има подобен народ " за министър председател Пламен Николов на диалог в парламентарната група. Тя разкри, че са задоволени от договарянията с Има Такъв Народ: "Постигнахме най-висока степен на единодушие по целите ".
През седмицата Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ се схванаха и за правосъдната промяна. Корнелия Нинова уточни още, че имат доближаване с Има Такъв Народ по шест целта в опазването на здравето и пет в образованието.
Социалистите и "Има подобен народ " се схванаха за стопанската система и финансите.
Нинова даде да се разбере, че: „ След четири години старания и борби за политики, на които държим, сме на прага да ги изпълним. Нашите политики най-сетне се припознати, приети и ще се извършват ".
Очаква се единствено "златният пръст " на Движение за права и свободи да гласоподава държавното управление на Слави. А общо трите партии вършат болшинство в Народното събрание от 65 (ИТН)+ 36 (БСП)+29 (ДПС) - 130 гласа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР