“Има такъв народ“ рискува много със своя проект за кабинет,

...
“Има такъв народ“ рискува много със своя проект за кабинет,
Коментари Харесай

Социологът Живко Георгиев: ИТН рискува да изчезне, правителство ще има

“Има подобен народ “ рискува доста със своя план за кабинет, доста повече от всички останали, които биха го подкрепили. При неуспех на този кабинет партията рискува да изчезне “. Това разяснява социологът Живко Георгиев пред БГНЕВ

Според него Има Такъв Народ ще откри решение и ще обезпечи поддръжка за кабинета

“Все отново ще се стигне до решение, първоначално сред партиите на митинга “, сподели Георгиев и позволява поддръжка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

“Всички стартират да си дават сметка, включително и новите партии, какъв брой доста рискуват, в случай че не намерят правилно решение. Вярвам, че такова ще бъде открито. То няма да е продължително, вероятно ще има държавно управление с много стеснен мандат “, е Живко Георгиев. „ Парламентът ще гласоподава значимите неща, ще привиква на парламентарен надзор всеки един министър. Това ще е един от първите случаи, когато Народното събрание действително ще диктува параметрите на държание на изпълнителната власт, а не противоположното “, добави още социологът.

Според него е добър знак, че е почнал някакъв разговор сред парламентарните обединения, която няма по какъв начин да протича идеално безпрепятствено в страна като България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР