Има такъв народ провежда експертни срещи с Демократична България и

...
Има такъв народ провежда експертни срещи с Демократична България и
Коментари Харесай

Има такъв народ провежда експертни консултации с ДБ и ИБГНИ

" ИТН " организира експертни срещи с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". С " Демократична България срещата е на тематика правораздаване, а с " Изправи се БГ! Ние идваме! " беседват и на тематика обществена политика.

В началото на срещата Радостин Василев от групировката на Слави Трифонов сподели, че счита, че до края на седмицата ще са подготвени с кабинет. Разговорите са били чисто експертни обявиха и от двете партии поканени от бъдещия мандатоносител. За политика и персони в кабинет на " ИТН " не са говорили.

От " Демократична България " са разискали и прекратяването на мандата на Висш съдебен съвет и считат, че би трябвало се употребява конституционна процедура. Обърнали са внимание на към този момент импортирания от тях Закон за правосъдната власт и упорстват за конституционни промени, за които предизвикват разговор с всички партии в Народно събрание.

От " Изправи се БГ! Ние идваме! " са скептични за конституционни промени. Искат незабавно премахване на основния прокурор. В региона на обществената политика упорстват за преизчисление на пенсиите от 1 октомври, а не от идната година, както и увеличението на средства за хора с увреждания и увеличение на помощта за раждане на дете.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР