Има такъв народ променят подхода си за След заседание на

...
Има такъв народ променят подхода си за След заседание на
Коментари Харесай

ИТН сменя тактиката - първо консултации, после нов проектокабинет

" ИТН " трансформират метода си за

След съвещание на парламентарната група Ивайло Вълчев разгласи, че преди да показват новото си предложение за държавно управление с техен мандат, ще проведат съвещания с обединенията, от които чакат поддръжка , оповестява БНР.

" Нещата, които би трябвало да се афишират в Народното събрание, ще ги разгласяваме в Народното събрание. Нещата, които би трябвало да бъдат оповестени в диалог с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в диалог с тях, по този начин, както изисква тази професионална диалогичност ", съобщи той.
 Трифонов - сред бягството от отговорност и шоуто
Трифонов - сред бягството от отговорност и шоуто

Така разясняват социолог и политолог ходовете на Има Такъв Народ

По негови думи всяка информация, която би трябвало да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където първо заинтригуваните ще я чуят.

Вълчев изрази мнение, че в последните дни Има Такъв Народ са посочили с думи и дейности, че осъзнават това, което лежи на плещите им.

От партията отхвърлиха да разясняват дали още веднъж за ръководител на Народното събрание - щели да разгласят решението си в зала.

Мика Зайкова и Радостин Василев, който беше препоръчан за министър на младежта и спорта в първия проектокабинет на партията, обаче показаха поддръжка за издигането й.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР