Има такъв народ представя структурата и състава на проектокабинета си

...
Има такъв народ представя структурата и състава на проектокабинета си
Коментари Харесай

*ИТН представи проектокабинета си на ИБГНИ. Според Пламен Николов има шанс за подкрепа

" ИТН " показва структурата и състава на проектокабинета си пред парламентарната група на " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Срещата се организира в Народното събрание.

Преди да влезе в постройката на Народното събрание, препоръчаният за министър председател Пламен Николов пред публицистите сподели единствено, че има късмет за сформиране на кабинет , който да получи поддръжка. Кога медиите и обществеността ще научат имената на препоръчаните министри той отхвърли да отговори, само че акцентира, че е взел участие в подобора им " нощес до 12 ч. " и добави: " Този кабинет ще бъде показан по най-хубавия метод - първо пред нашите сътрудници ".

Парламентарната група на Има Такъв Народ се събра на среща в Народното събрание час по-рано, където предложенията за министри бяха посрещнати с овации.

В опит да осъществят получения мандат от президента Румен Радев, от партията на Слави Трифонов по-късно ще проведат срещи и с парламентарните групи на " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България ". Всички те се организират в Народното събрание.

За срещите с парламентарните групи, от които " ИТН " чакат поддръжка, те бяха поканени с писма, подписани от ръководителя на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

От " Демократична България " заявиха, че ще решат дали да поддържат проектокабинета, когато получат цялостна информация за структурата, състава и целите му. От Българска социалистическа партия показаха задоволство от извършените до момента договаряния, само че ще чакат съглашение. За подписан документ с главните цели ще упорстват и от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

Първата среща стартира с голям медиен интерес, само че и с сбити отговори:





Очаквайте детайлности
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР