Има такъв народ очакват да чуят името на кандидат-премиера, излъчен

...
Има такъв народ очакват да чуят името на кандидат-премиера, излъчен
Коментари Харесай

ИТН може и да подкрепи кабинет на ГЕРБ , изчакват кандидат-премиера

" ИТН " чакат да чуят името на кандидат-премиера, излъчен от ГЕРБ-СДС, и да бъдат поканени на диалози, а едвам по-късно ще решат каква ще е позицията им за кабинет с първия мандат, разяснява пред БНР депутатът Станислав Балабанов:

" Все още тежестта на отговорността носи първата политическа мощ сега. Това са ГЕРБ. Доколкото разбрахме, ще имат претендент за министър-председател, който ще показват на следващия ден в Народното събрание. Нито знаем кое е името, нито сме събрали каквито и да е усещания или информация, тъй че - действаме поетапно. Тепърва е доста рано от наша страна да идват отговори, каквито и да са били те, на база на това какво предлага първата политическа мощ. Тяхна е отговорността.

Нека да забележим по какъв начин ще се развие тази седмица ", разяснява Балабанов. По-рано Ивайло Вълчев пък означи, че Има Такъв Народ няма да затвори нито една врата, преди да види какво стои зад нея.

От ПП-ДБ отхвърлиха коментар, само че припомниха, че имат решение на националните органи на партиите в обединението да не поддържат държавно управление с първия мандат на ГЕРБ-СДС. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР