Има такъв народ обяви, че ще подкрепи предложението за мораториум

...
Има такъв народ обяви, че ще подкрепи предложението за мораториум
Коментари Харесай

Има такъв народ ще подкрепи предложението за мораториум за някои решения на Министерски съвет

" ИТН " разгласи, че ще поддържа предлагането за мораториум на някои решения на Министерски съвет в оставка. Това сподели ръководителят на групата Тошко Йорданов по време на дебата за плана на решение за мораториум за някои решения на Министерския съвет в оставка.

" Ако желаете първо имитация, след това може да направя изявление, както кажете. Мога да ви ги обединя и да ви спестя малко време ", сподели Йорданов.
От своя страна ръководителят на Народното събрание Ива Митева съобщи, че има процедури и попита дали има други реплики към изявлението на Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.
 Нинова: След като овладя енергетиката и земеделието, ГЕРБ подмени управленията на 65 лечебни заведения Нинова: След като овладя енергетиката и земеделието, ГЕРБ подмени управленията на 65 лечебни заведения
Новите партии насочиха стрелите си към Българска социалистическа партия вместо против общия ни конкурент ГЕРБ, за който сякаш заявиха преди изборите, че желаят да смен...
" Ако ще си играете на процедури, може да губим сумати и време. Искам да направя малко изявление, приемете го като имитация ", сподели Тошко Йорданов. Това му отношение към процедурите провокира недоволството на пленарната зала .
След като взе думата Тошко Йорданов съобщи, че " ИТН " ще поддържа мораториума. " Това първо. Второ, някои сътрудници тук умират да останат в този парламент при всяак цена, каквато и да е тя.
Дали ще има длъжностен кабинет, дали ще върнем мандата или ще създадем държавно управление, ще видите напълно скоро. Ще завърша с къс съвет към една моя някогашна съученичка, която е водач на партия.
Когато човек стартира да приказва политически без връзка с действителността е хубаво да си направи изявлението в границите на 2-3 минути, тъй като след това по-късно никой не я слуша ", сподели Тошко Йорданов, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР