"Има такъв народ" нямат задоволяване, те искаха и 4 милиарда.

...
"Има такъв народ" нямат задоволяване, те искаха и 4 милиарда.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Има такъв народ нямат задоволяване

"Има подобен народ " нямат облекчаване, те желаеха и 4 милиарда. Всъщност при тях постоянно нещо няма да е както би трябвало и то най-много политическото управление. Това сподели в предаването "Лице в лице " по bTV Настимир Ананиев от "Продължаваме смяната ".

„ Там има естествени хора, към които е и нашият апел, които са влезнали в политиката, доста от тях за пръв път, въпреки че 45-тото и 46-тото Народно заседание бяха доста къси, само че те са влезнали също с идея. Аз мисля, че нашата идея си заслужава, тъй като битката с корупцията, в действителност през нея минават всичко. Повечето от хората се интересуват какво имат в хладилника, когато го отворят. Да знаят, че могат да си разрешат един естествен, заслужен живот. И за нас това е значимото в действителност, само че това минава през прекъсване на течовете на обществени средства - да стигат до пенсионерите “, добави Ананиев.

Ръководството на Има Такъв Народ имаше за цел да бави правосъдната промяна, КПКОНПИ – законът, който е приоритет за нас, сподели още той.

Според него повода за това е, че хора, от които те са подвластни ще бъдат разследвани от новия орган, който ще се сътвори.

„ Ние ще проверяваме всякаква корупция и всякакво задкулисие, което е обвързвано с властта “, добави Ананиев.
По думите му е огромна отговорност да създадат всичко допустимо да осъществят този мандат без да пресичат алените си линии.
„ Надяваме се да има отговорност в народните представители, към които сме създали апел. Ние доста ясно декларирахме, че сега има два тима –имаме тима на България, имаме тима на задкулисието, на хората, които вършат сюжети, на хората от сарайте, на хората с чекмеджетата, на хората, които им викат копейки. Тези два тима са на масата, не може да седиш в профил и единствено да гледаш тази борба. Ти би трябвало да избереш къде да влезеш, дали искаш да живееш в една естествена европейска страна, или искаш още от същото, което гледаме към този момент 10, 15, 20 години “, означи Настимир Ананиев.

Групата протестиращи през президентството, която хвърля яйца през днешния ден, са деца, сподели Ананиев.

„ Може би са решили да изкарат по някой лев тази вечер за нощния клуб. Тези хора нямат 18 години. Това не са хора, които гласоподават. Те са събрани от някого, дали са им някой лев да дойдат да повикат. Ще поседят един час и ще си тръгнат. Всеки има право на мнение. Аз съм сигурен, че има и разочаровани или хора, които са очаквали нещо да се случи доста бързо. Не забравяйте, че първият мандат беше 6 месеца. Трябва да забележим тъкмо какво беше свършено за тези 6 месеца и не забравяйте, че от вътрешната страна имаше бойкот “, съобщи Ананиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР