Има такъв народ няма място в коалицията, заяви лидерът на

...
Има такъв народ няма място в коалицията, заяви лидерът на
Коментари Харесай

Извънредно изявление на Слави Трифонов: Нямаме място в коалицията

" ИТН " няма място в обединението ", съобщи водачът на партията Слави Трифонов в свое изключително изказване. 

" Изключително неприятният бюджет, който показа министъра на финансите Асен Василев...Нито министър-председателят, нито министърът на финансите, нито тази коалиция работи както би трябвало. Даже това е мъка ", съобщи Трифонов.

Припомняме, че по-рано денем министрите на Има Такъв Народ напуснаха държавното съвещание. По неофициална информация мотивът са били различия за актуализацията на бюджета. 

" Напускането на министрите на Има Такъв Народ е мотив, а аргументите, заради, които тази коалиция не работи и ние нямаме място в нея са две: Македония и обстоятелството, че в страната към този момент няма пари ", изясни Трифонов.

По думите му министър председателят Кирил Петков жестоко, еднострано и безпардонно нарушава подписаното съдружно съглашение. " Македония е значима част от нашата история и нашата душа и никой няма право да взима едностранни решения срещу волята на българския народ. Това се назовава най-общо национално изменничество ", безапелационен беше Трифонов. 

По отношение на бюджета и парите на страната, откогато Асен Василев е финансов министър, в страната хвърчат едни милиарди нагоре-надолу. Не знам по какъв начин ви звучат на вас тези милиарди. Това са нашите пари, всичките ни пари и никой няма право да опитва с тях, да ги харчи еднолично. Ако не ще да е приключил Харвард, а да е приключил междугалактическия институт ", сподели още водачът на Има Такъв Народ. 

По думите му никой не знае по какъв начин се е похарчила най-голямата сума в историята на България. 


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР