"Има такъв народ" няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП

...
"Има такъв народ" няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП
Коментари Харесай

Има такъв народ взима мандата и предлага самостоятелно правителство

"Има подобен народ " няма да прави коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. В същото време партиите на митинга не събират нужните 121 гласа в Народно събрание, тъй че Има Такъв Народ е поеме независима отговорност за сформиране на държавно управление.
„ Ще вземем мандата за сформиране на държавно управление и ще представим собствен състав. Правителството е формирано от специалисти всеки в своята област и ще има съответни цели “, заяви водачът на Има Такъв Народ Слави Тифонов.
„ Мина значително време, откогато разгласих, че ще върша политически план. Оттогава до момента чух и прочетох всевъзможни неща за себе си - че ще върша внушения, мечти, неистини, всевъзможни нелепости. От толкоз доста години съм в общественото пространство и съм влизал в домовете си. През всичките тези години с моите сътрудници реализирахме редица дела, организирахме и доста борби. Всичко беше пред вашите очи. Изумява ме това, че хората към момента не схващат какво вършим с нашите сътрудници. Винаги сме правили едно и също - това, което ни повелява моралът, законът и професионализмът”, съобщи Трифонов.
„ Подкрепата, която получи Има Такъв Народ е изумителна и ние оценяваме вашето доверие. Съзнаваме, че упованията към нас са да осъществим решенията от референдума и отпред на страната да бъдат честни и почтени хора, да имат морал, да приказват езици, да се специалисти и да са приключили влиятелни университети “, добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР