Има такъв народ не са затворили вратата към никого и

...
Има такъв народ не са затворили вратата към никого и
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН: Не сме затворили вратата към никого

" ИТН " не са затворили вратата към никого и са подготвени да беседват както с " Демократична България ", с " Изправи се БГ! Ние идваме! ", по този начин и с Българска социалистическа партия, в случай че имат някакви въпроси. Това сподели в коридорите на Народното събрание Станислав Балабанов от партията на Слави Трифонов.

Относно съглашението, което партиите чакат да подпишат, с цел да поддържат държавното управление на Има Такъв Народ, Балабанов разяснява, че " тежката дума, моралът и достолепието са доста по-важни от един автограф ".

Депутатът сподели също, че " ИТН " чакат най-вече поддръжка от " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Надявам се да бъдат мъдри, тъй като е в полза на обществото. Да не стане по този начин, че след това да се чудят кой спря концепцията за смяна ", предизвести той.

Преди ден депутатът Филип Станев от името на " ИТН " изиска поддръжка за проектокабинета въз основа на постигнатото в обособените сфери единодушие с партиите, с които договарят. А претендентът за министър председател на Има Такъв Народ - Пламен Николов, съобщи, че мандатът за сформиране на държавно управление може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък, когато е крайният период.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР