Има такъв народ категорично няма да подкрепи създаване на правителство

...
Има такъв народ категорично няма да подкрепи създаване на правителство
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепи кабинет с третия мандат, обяви Трифонов пред Волгин |

" ИТН " изрично няма да поддържа основаване на държавно управление с третия мандат, стана ясно от изявление на водача на партията Слави Трифонов в телефонно изявление в предаването " Политически НЕкоректно " с Петър Волгин.

Има Такъв Народ нито ще гласоподава " за ", нито ще излезе от залата при гласоподаване на вероятно проектоправителство с третия мандат, уточни Трифонов. Има задоволително други партии в Народното събрание, които да го поддържат, сподели още той.

" Не си спомням дали и по какъв начин съм убеждавал Мая Манолова да не се кандидатира за кмет на София, най-вероятно е по този начин ", отговори той на въпрос разубеждавал ли е Манолова да взе участие в локалните избори. Тогава и двамата бяхме в други функции, бяхме се сприятелили, било е просто персонален диалог. Не знам по кое време е бил този диалог. Имало е доста диалози, единствено около майките на деца с увреждания сме водили десетки диалози ", съобщи водачът на Има Такъв Народ. Според него не е честно да се споделят персонални диалози.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР