Има такъв народ“ (ИТН) върна неизпълнен третия мандат за съставяне

...
Има такъв народ“ (ИТН) върна неизпълнен третия мандат за съставяне
Коментари Харесай

Има такъв народ върна неизпълнен третия мандат на президента

Има подобен народ “ (ИТН) върна несбъднат третия мандат за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев незабавно, откакто той им го връчи. Папката беше върната празна от заместник-председателя на парламентарната група на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

„ Благодарим за доверието. Напълни разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с тези изцяло ненужни промени в Конституцията. Промени, срещу които Има Такъв Народ гласоподава, само че за жалост в това Народно събрание нашите гласове бяха прекомерно малко, с цел да можем да ги спрем. Правителството, което управляваше през тези 9 месеца, от дълго време сме определели като нездравословно. по тази причина се радваме, че тази 9-месечна мъка завършва. Декларирали сме нееднократно, че това ръководство е порочно, по тази причина би трябвало да се отиде на избори ”, заяви Вълчев преди да върне назад досието с мандата на президента. 

" Някои дефинират изборите като безпорядък и като ненужни, само че ние мислим, че те са най-висшата форма на народна власт ", акцентира той. И добави: " Връщаме тази директория, тъй като това е най-правилното за България. Пожелаваме ви мощ и мъдрост и дано оттук-нататък да вземат решение хората ", пожела Вълчев, представен от Нова тв. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР