Има такъв народ (ИТН) в момента е опозиция, ние не

...
Има такъв народ (ИТН) в момента е опозиция, ние не
Коментари Харесай

Ива Митева: Има такъв народ е опозиция

" ИТН " (ИТН) сега е съпротива, ние не сме част от ръководещите, по този начин отговори на въпрос за какво нейната парламентарна група не е влезнала в пленарната зала тази заран за регистрация за днешното постоянно пленарно съвещание.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 308
Днес трябваше да се одобряват процедурните правила за избор на нов ръководител на Народното събрание, но липса на кворум провали съвещанието. Депутатите трябваше и да изберат нов ръководител след предварителното освобождение на Никола Минчев.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание разяснява, че Има Такъв Народ още преди седмицата са предложили бърз избор на нов ръководител. Тя напомни, че Стефан Савов и Огнян Герджиков са били прелестни адвокати, само че са били предварително освободени от председателския пост " просто тъй като се смени болшинството ". Настоявахме за бърза промяна на ръководителя и избора на нов, с цел да може вотът на съмнение да се организира в неделя, тъй като натискът против нас е ужасяващ, показа още Митева. И добави: " Как бихте се чувствали всеки ден да получавате по няколко есемеса? "

В проектопрограмата за тази седмица беше и предлагането за приемане на процедурни правила за предложение на претенденти за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ). По този мотив Митева съобщи, че счита, че желанието на ръководещите да предложат вътрешния министър Бойко Рашков за ръководител на антикорупционната комисия е намаляване за него. Депутатът от Има Такъв Народ сподели, че кандидатурата на Рашков е била изненада. 

От 19:10 ч. е планувано изключително съвещание за гласуването на вота на съмнение против кабинета " Петков ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР